Half Moon Island – første landing i Antarktis
11. januar 2017
32 fine reiseopplevelser før jeg fylte 32
12. januar 2017
Show all

Nominert til årets reiseblogger

Tidligere har bloggen vært med i et par kåringer, og jeg forventet ikke at det skulle bli så mye mer av det.

Første gang var det en pengepremie på 5000 kr som stod på spill, og jeg lovte dere at jeg skulle la dere bestemme hvor jeg skulle reise hvis jeg vant. Det endte med andreplass og 750 kr på meg, så da lot jeg dere bestemme likevel.

Andre gang var det Travelmarket som stod bak kåringen, og jeg var godt fornøyd med å ende opp som en av ti finalister.

Denne gangen er det Reiselivsmessen som er arrangør. Siden jeg har hengt på Reiselivsmessen så mye at jeg kjenner igjen både standene og folkene som står på standene fra år til år, skal jeg lett innrømme at dette er den kåringen av de tre som jeg anser som størst ære å være nominert til.

Det er dessuten bare syv nominerte, og de seks andre er ikke hvem som helst:

Det er veldig hyggelig å være nominert i så godt selskap – særlig fordi jeg vet om flere andre gode reisebloggere som kunne fortjent å være med.

Hva slags premie vinneren kan vente seg er fremdeles ukjent. Uansett tenker jeg å ta runden på messen for å svare på quiz, og da pleier jeg i hvert fall alltid å vinne noe fint.

Vinneren avgjøres av en jury, men juryen vil visstnok også vektlegge Facebook-stemmer via denne linken: Reiselivsmessen på Facebook

Det føles nesten litt ekkelt å spørre enda en gang om dere kan stemme på meg, men hvis dere gidder å like eller kommentere bildet på Facebook så setter jeg stor pris på det.

Om du ikke gjør det for min skyld, så gjør det for lamaen.

Da var det sagt, og nå gjenstår det bare å grue meg til lørdag. For ei som trives bedre på steder langt unna folk enn på en scene, og bak et tastatur i stedet for en mikrofon, kan det bli en påkjenning.

Oppdatering 15. januar:

Det ble ingen premie til meg, men intervjudelen var raskt overstått og gikk overraskende greit. Det var utrolig hyggelig å møte de andre nominerte, som ville vært verdige vinnere alle sammen. Gratulerer så mye til Reiselykke med førsteplass, Hamacareise med andreplass og Alltid reiseklar med tredjeplassen!

 

4 Comments

 1. Ja, det er stor stas å bli nominert til noe slik. 😀 Hehe, og jeg kjenner meg fryktelig igjen i det siste du sier. Å stå på en scene er noe av det jeg sikkert trives minst med her i verden. Vi får bare gjøre det beste ut av det. 😛 Det blir uansett gøy å endelig møte deg! Masse lykke til 🙂

  • Kjersti sier:

   Godt at jeg ikke er alene om å grue meg til å være fullstendig ute av mitt rette element 🙂

   Ja, det blir trivelig å treffes! Lykke til til deg også 🙂

 2. Desertblues sier:

  Gratulerer likevel! Super layout og bra innhold gjør susen! Gøy å «treffe» andre reiseglade.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *