Lommetyven i Ashgabat
5. november 2015
Møte med elg i Sverige
24. november 2015
Show all

Stem på meg, og bestem hvor jeg reiser

For noen uker siden fikk jeg en epost som fortalte at jeg var nominert i Saleduck Travel Blogger Awards 2015.

Førstepremien er 5000 kr, andrepremien er 750 kr og tredjepremien er 500 kr. Avstemningen startet i dag og varer frem til 21. desember. Vinneren kåres 22. desember.

Jeg liker ikke å bry dere med «stem på meg!», men premien er for bra til at jeg kan la være å prøve. 5000 kr ville kommet godt med på reisekontoen. Dessuten er nesten ingen av de andre reisebloggene jeg pleier å lese nominerte, så kanskje jeg har en sjanse?

Hvis jeg vinner 5000 kr lover jeg å bruke pengene på en reise – og jeg skal la dere bestemme hvor jeg reiser, gjennom en avstemning her på bloggen! Det er det minste jeg kan gjøre for å takke dere.

Jeg vil i såfall sette opp en liste med ti alternativer, og reisemålet som får flest stemmer vil jeg reise til og blogge om i løpet av 2016.

Du kan stemme fra alle enhetene du har – så det er bare å lete frem mobilen, laptopen, nettbrettet og alle andre dingser med nettleser du måtte ha tilgjengelig.

Oppdatering: jeg vant andreplass

 

6 Comments

 1. Jeg har stemt og heier på deg! Hvis du vinner gleder jeg meg til å se hva som står på den listen din. Jeg har veldig sans for dine reisemål 🙂

  • Kjersti sier:

   Så snill du er, tusen takk! 🙂

   Jeg har allerede noen ideer til varierte reisemål som kan stå på listen, så nå hadde det vært ekstra gøy å vinne!

 2. Camilla sier:

  Stemmer på deg her i Frankrike!

 3. Da har jeg stemt på deg! 😀 Masse lykke til i konkurransen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *