To uker i Hong Kong og Macao
27. februar 2016
Kveld i Hong Kong Disneyland
2. april 2016
Show all

The Landmark Mandarin Oriental Hong Kong

Da jeg nylig var i Hong Kong, hadde jeg gleden av å besøke The Landmark Mandarin Oriental.

Det er mer enn 40 femstjerners hoteller i Hong Kong, og The Landmark Mandarin Oriental er kjent som det fremste luksushotellet av dem alle.

Hotellet er sentralt plassert midt i byens forretnings- og handleområde. I samme bygning som hotellet ligger det eksklusive kjøpesenteret Landmark, så redningen er nær hvis du skulle få et akutt behov for noen dyre sko, designerklær eller nye diamantsmykker i løpet av oppholdet.

De minste rommene på hotellet heter L600 og er på 56 kvm, og presidentsuiten med to soverom er på 185 kvm. Et sted i midten finner vi L900 på 85 kvm, og som disse bildene er fra.

Rommene ble nylig pusset opp, så alt man ser er helt nytt. Interiøret er luksuspreget og hjemmekoselig på en gang, akkurat slik jeg helst vil ha det når jeg bor på hotell.

7V3A7784

Speil med innebygd TV er jo praktisk. Aldri har det vært lettere å se på TV og pusse tenner samtidig.

En velutstyrt minibar (hvis mini fremdeles er riktig ord å bruke her?) hører selvsagt med. Som om ikke det var nok, fikk noen en idé om at rommene burde ha et lite kjøleskap med glassdør og temperatur akkurat litt under romtemperatur, slik at makronene fikk et sted å stå på utstilling. Det gjelder å våge å tenke litt nytt når man pusser opp.

Noe av det som skiller The Landmark Mandarin Oriental fra andre femstjerners hoteller i Hong Kong, er det høye nivået av service. De har hele tre ganger så mange ansatte som gjester, og satser på å lære seg navnene på gjestene utenat. Som gjest på hotellet kan du føle deg som en stjerne.

The Landmark Mandarin Oriental har noen av de største hotellrommene i Hong Kong. Rommene rengjøres to ganger om dagen.

Det er ingen mangel på eksklusive detaljer på rommene.

I hotellets bar, MO Bar, har gjester med navn som Alicia Keys, John Legend og Wyclef Jean opptrådt. Det er ikke særlig vanlig at et hotell gir ut et musikkalbum, så derfor har dette hotellet like godt gitt ut tre.

Hotellrestauranten Amber har to Michelin-stjerner – og en lysekrone som fire mann bruker åtte timer på å rengjøre hver uke.

I tillegg har hotellet et velrenommert spa, treningsrom og svømmebasseng. Hvis du gjerne vil handle i noen av designerbutikkene på kjøpesenteret, men synes at det er litt flaut å bli sett der, kan hotellet løse problemet for deg ved å stenge butikken og slippe deg inn gjennom en egen inngang.

The Landmark Mandarin Oriental passer midt i blinken for deg som vil bo luksuriøst og sentralt når du er i Hong Kong, og som ikke lar deg skremme av prisen.

Denne artikkelen inneholder affiliatelenker, men er ikke sponset.

6 Comments

  1. Wow! Hadde ikke hatt noe imot å bo der, men det er laaaaangt over aktuell prisklasse for min del 🙂

  2. Oh la la… Jeg har sansen for luksus, men dette ble nesten litt i overkant. Jeg hadde uansett ikke sagt nei til et opphold her!

  3. Wow, her snakker vi fancy! Hadde ikke hatt noe imot en natt der, nei :p Jeg hadde sikkert tilbrakt 98 % av tiden i det flotte badekaret… Hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *